Account verwijderen
Je kunt je account op twee manieren verwijderen. Daarbij worden je account, je plek in de groep, je groeps- en privéberichten, je gesprekken met je begeleider en je profielfoto definitief verwijderd. Betalingen bewaren we zonder koppeling aan je account, omdat de wet ons verplicht die 7 jaar te bewaren.
In de app
iPhone: Instellingen › Account › Account verwijderen. Android: Meer › Account › Verwijder account.
Hier op de website
Log in met het e-mailadres en wachtwoord van je account en bevestig. Ben je je wachtwoord vergeten? Kies dan in de app "Wachtwoord vergeten?".